Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Lenyelt vágyak: Függésben ételtől-italtól


Budapest Music Center

2019. március 13. 19:00

Lenyelt vágyak: Függésben ételtől-italtól

Mit jelez, ha a szorongást, a fáradtságot vagy a frusztrációt nassolással vagy alkohollal orvosoljuk?
Hogyan ismerhetjük fel, hogy valami nem stimmel az evésünkkel vagy az ivásunkkal?
Mi kell a kontrollált fogyasztáshoz? Mi marad, ha megvonom magamtól az alkoholt vagy a rágcsálnivalót?

Sokan sokféle módszert használnak, hogy feszültségeiket, gátlásaikat oldják, hogy nőjön az önbizalmuk vagy csökkenjen a bűntudatuk. Az evési zavar vagy a szerhasználat jelenléte az életünkben arra utal, hogy még dolgoznunk kell a valódi megoldásokon, a feszültségekkel való megküzdéssel. Az alkohol kultúránk szerves része, ünnepeink, fontos élethelyzeteink „hű” társa, így sokszor nehéz felismerni, mikor veszi át az uralmat felettünk – az alkoholfüggő akár évtizedekig is tagadhatja, hogy segítségre van szüksége.
Hogyan ismerhető fel az evészavar és az alkoholfüggés, és milyen módszerekkel lehet hatékonyan megküzdeni velük? A HVG Extra Pszichológia Szalon vendégei Dr. Lukács Liza és Dr. Kapitány-Fövény Máté, akiktől, ahogy minden Szalonunk során, itt is lehetőség nyílik majd kérdezni. 

Vendégek:
Dr. Lukács Liza, PhD, krízistanácsadó szakpszichológus. Fő szakterületei az evési zavarok és az életmódváltás pszichológiája. Egyéni terápiás munkája mellett hazai és nemzetközi tanulmányok, könyvek szerzője és társszerzője. A testsúlykontrollal való küzdelem kríziselméleti megközelítésével az evési - és túlsúlyproblémák kezelésének új pszichológia aspektusát mutatja be.

Dr. Kapitány-Fövény Máté klinikai szakpszichológus, adjunktus, a Nyírő Gyula Kórház OPAI Drogbeteg Gondozó és Prevenciós Központ pszichológusa, szenvedélybetegekkel foglalkozik, a terápiás ellátás és az addiktológiai kutatás területén. Hazai és külföldi egyetemeken tart kurzusokat és játékalapú prevenciós programokat dolgoz ki és vezet: a VoltEgySzer honlap és mobilapplikáció újszerű módszerekkel segít a szülőknek és a fiataloknak a tudatmódosító szerek és a szerhasználat hatásának megismerésében.

A témáról bővebben Lukács Liza Lenyelt vágyak és Dr. Kapitány-Fövény Máté Függőben című könyvében olvashat.

Időpont: 2019. március 13., 19.00-20:30
Helyszín: Budapest Music Center, 1093 Mátyás u. 8.

Jegyár: 1900 Ft (A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható. Minden látogatónkat megajándékozzuk a HVG Extra Pszichológia Teszt magazin legutóbbi számával.)

Itt és Most

JEGYEK


2019. március 13. 19:00
egységes 1 900 Ft

Felhívjuk a Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 2% +200 Forint amely díj az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosár oldalon található.

Hogyan juthatok oda?

Megközelíthetőség


Budapest Music Center

1093 Budapest, Mátyás utca 8.
Telefon: +36 1 216 7894 Fax:+36 1 216 7897